Gipuzkoa är en av de tre provinser som utgör Euskadi (Baskien). Spaniens huvudstad är Madrid, och många av er har länge frågat om vår husbilsuthyrningstjänst i Spanien. Tack vare traditionen av entusiaster för husbilsresor har denna aktivitet fått mycket stor betydelse i landet under de senaste åren. Om detta är fallet för dig och du känner dig frestad av att resa i en husbil, försäkrar vi dig om att med IKAI VANS kan du hyra en husbil i Euskadi, Baskien och Spanien utan några problem, med All-Inclusive och till bästa pris. Upptäck hur det känns att köra ett fordon praktiskt taget som nytt, i perfekt skick och från de främsta märkena.

Du bör ha i åtanke att vara från Baskien innebär tillgång till alla funktioner för vår husbilsuthyrning, utan någon distinktion. På IKAI VANS erbjuder vi dig ett förslag på en fri, flexibel och äventyrlig resa att uppleva, ensam eller i sällskap med dem du älskar mest. Kontakta oss nu (info@ikaivans.com eller +34 943 09 81 32) och kom till våra faciliteter i Andoain (Balastrain, Matxinea 4, Pavilion 9, 20140). Eller börja planera din resa via den omfattande webbplatsen vi erbjuder.

Innan du fattar ditt beslut om att hyra en husbil är det väsentligt att överväga vårt breda utbud av tillgängliga fordon. Vi har en mångsidig flotta av husbilar i lager, som täcker olika design och layouter. Dessa fordon fungerar som riktiga hem på hjul och är utrustade med den mest avancerade teknologin, modern design, toppmoderna säkerhetsåtgärder och exceptionella bekvämligheter. Vårt mål är att säkerställa att du njuter till fullo av din semester, oavsett destination, eftersom det är den sanna magin med husbilsresor. Om du väljer självständighet och spänning på din resa, välj IKAI VANS. Vi erbjuder dig möjligheten att hyra en husbil som är praktiskt taget ny, med minimal körsträcka och moderna funktioner.

Res i en uthyrningshusbil från Spanien runt om i världen

Nyckeln till framgången med en resa i en uthyrningshusbil från Spanien runt om i världen ligger i fordonet du hyr med oss. Vi tillhandahåller alltid de bästa husbilarna på marknaden, i mindre eller större storlekar, med en maximal kapacitet för 4 eller 6 personer (tillgången är begränsad och varierar över tid). Detta innebär husbilar för 6 personer, men också husbilsbussar för 4 personer.

Oavsett om du reser ensam eller i sällskap, med barn eller utan dem, försäkrar vi dig om att alla fordon är fullt utrustade. Vi har sovrum, ett kök med bänkskivor, apparater, spisar och andra användbara föremål, ett vardagsrum, ett komplett badrum… Och allt detta ingår i priset (kontrollera vår All-Inclusive-policy), inklusive uppvärmning, solpanel, myggnät på takluckor, popup-tak, GPS…

Det bästa av allt, på IKAI VANS erbjuder vi dig en rad fördelar, exklusiva för våra kunder:

– Allriskförsäkring och vägassistans 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

– Vi har säker och privat parkering. Det är ett säkert och ekonomiskt sätt att lämna ditt fordon i de bästa händerna medan du är på resande fot.

– Vi hämtar dig på flygplatsen om så önskas. Denna tjänst är på begäran, och du måste kommunicera det innan du hämtar husbilen.

– Husbilarna har Wi-Fi på begäran med täckning över hela Europa. Det är det bästa sättet att hålla dig uppkopplad när du är på resande fot, och även att fortsätta arbeta om så är fallet.

– Vi erbjuder verkstadsservice och officiella tjänster för Dometic, Aragon hitches, towcar och Viesa/Eurocolven.

– Några av de varumärken vi samarbetar med på IKAI VANS är Ilusion Caravaning, Sunlight, Dethleffs eller Challenger.

Hyra en husbil i Spanien till bästa pris med IKAI VANS

Utöver att hyra en husbil i Spanien eller en mycket komplett husbilsbuss vill vi att du ska njuta av det bästa möjliga priset. Av denna anledning erbjuder vi priser från 100 euro per dag under lågsäsong, med obegränsad körsträcka, 24-timmars vägassistans, allriskreseförsäkring med låg självrisk och bästa utrustningen. Missa inte chansen att resa runt om i världen som om du var hemma, och vi försäkrar dig om att du inte kommer att återgå till den traditionella semesterns modell.