Om du aldrig har provat Caravaning tidigare vet du inte vad du går miste om. Vi pratar om en livsstil som låter dig resa vart du vill, över hela världen, i princip utan gränser. Uthyrning av husbilar från Spanien och Baskien blir allt vanligare eftersom många har upptäckt i denna semesterform ett sätt att komma bort från vardagen.

När det gäller oss är vi IKAI VANS, ett företag som hyr ut husbilar i Euskadi och Baskien, med kunder från hela Spanien. Vi har arbetat i många år för att göra bokningen av en husbilshyra så enkel som möjligt för dig så att du inte slösar bort tid. Kontakta oss nu (info@ikaivans.com eller +34 943 09 81 32) och boka ett möte utan förpliktelser för att besöka oss på vår anläggning i Andoain (Balastrain, Matxinea 4, Pavilion 9, 20140). Vi har ett brett utbud av husbilar för uthyrning och genom att komma personligen kommer vi att guida dig på en rundtur i vår utställning.

När vi fokuserar på IKAI VANS flotta av husbilar består den av praktiskt taget nya fordon, med All-Inclusive och från ledande varumärken. Bäst av allt kan du välja en husbil som passar dina behov tack vare det stora antalet olika layouter som finns tillgängliga. Säkerhet, enkelhet att köra och bekvämligheten i dess utrustning är mer än garanterade element. Kort sagt, välj frihet, välj spänning, välj oss.

Att resa i hyrda husbilar från Spanien och Euskadi runt om i världen

Experterna på IKAI VANS anpassar sig efter dina behov, och på vår webbplats kan du kolla vilka modeller av husbilar och uthyrningar vi har tillgängliga. Det är fordon med högst 5 platser och kapacitet för 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 personer. Upplev den mest fullständiga husbilshyran möjlig, med möbler med toppkvalitativa finishar. Den grundläggande utrustningen i en husbil består av sovrum (med en eller flera sängar), kök med brännare, kylskåp och diskbänk, vardagsrum och badrum med dusch och toalett. Vi har dock andra mer fullständiga modeller med extra tillbehör som är mycket intressanta.

Njut tillsammans med dina nära och kära, bryt vardagens rutin och lev varje soluppgång i äkta hem på hjul, med heltäckande försäkring inkluderad och 24/7 vägassistans. Hos oss får du parkeringsservice, flygplatsupphämtning, Wi-Fi på begäran och andra funktioner som gör vår husbilshyrservice i Baskien till den mest givande upplevelsen.

Dessutom har vi en verkstadservice och officiell service från Dometic, Aragonkopplingar, towcar och Viesa/Eurocolven, och vi samarbetar med varumärken och tillverkare med omfattande erfarenhet inom Caravaning-sektorn: Ilusion Caravaning, Sunlight, Dethleff eller Challenger, bland andra.

Att hyra en husbil i Baskien till det bästa priset med IKAI VANS

Från det ögonblick du kontaktar IKAI VANS tills du avslutar processen för att hyra en husbil kommer du att vara i kontakt med det bästa kundserviceteamet möjligt. Vi är experter på Caravaning och vi garanterar de bästa priserna för uthyrning av husbilar i Spanien och Baskien. Kolla priserna på vår webbplats eller kom till våra faciliteter i Andoain så att någon av oss kan förbereda en personlig offert för dig utan förpliktelser.